Kezdőlap

Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. - Tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail
2011. december 30. péntek 10:49
Tisztelt Fogyasztónk!

Ezúton értesítjük Önt, hogy a megkötött bérüzemeltetési szerződés alapján 2012. január 01. napjától Igrici településen a közműves ivóvízellátással összefüggő szolgáltatói feladatokat az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) látja el. A problémamentes átállás érdekében a szolgáltató-váltással összefüggésben az alábbiakról tájékoztatjuk.

Az átvétel során munkatársaink rendkívüli vízmérő leolvasást végeznek a fogyasztási helyeken, előre láthatólag 2011. december 30-án. Amennyiben munkatársainknak nem sikerül a fogyasztási helyen a vízmérő leolvasását végrehajtani, a megadott elérhetőségeken szíveskedjen a mérőállást bejelenteni. Felhívjuk figyelmét, hogy a lakossági Fogyasztók esetében a vízmérők leolvasására évente csak 1 alkalommal kerül sor, ezért kérjük a házi ivóvízhálózat és a vízmérő működésének rendszeres, Fogyasztó általi ellenőrzését.

Egy naptári év során lakossági Fogyasztók részére 11 db részszámla (átlagfogyasztás alapján) és 1 db elszámoló számla (leolvasott érték alapján) kerül kiállításra. Amennyiben nem ért egyet a részszámlában szereplő mennyiséggel, úgy írásban vagy személyesen kérheti annak módosítását. A számlák postai úton kerülnek kiküldésre a szolgáltatási időszakot követő hónap elején. Kérjük, feltétlenül jelezze Társaságunk felé, ha a számlán szereplő adatokban hibát talál!

A szolgáltatási díj megfizetése a számlához mellékelt csekken történik, de lehetőség van folyószámláról történő utalásra is. Ebben az esetben a folyószámláját vezető pénzintézetnél történő ügyintézés az Ön feladata. A megbízás megadásakor feltétlenül szükség van a számlán szereplő külső ügyfél azonosító szám feltüntetésére. A szolgáltatás díját a helyi Önkormányzat rendeletben határozza meg, melynek mértékéről Ön a kibocsátott számláról értesül.

A Fogyasztók szolgáltatással összefüggő jogait és kötelezettségeit a vonatkozó jogszabályok (kiemelten a 38/1995. (IV.05.) Kormány rendelet), valamint a Szolgáltatási szerződés és az annak elválaszthatatlan részét képező Általános Szerződési Feltételek határozzák meg. Kérjük, hogy fordítson kiemelt figyelmet kötelezettségei teljesítésére.

A számlázással összefüggő észrevételeivel, illetve a szolgáltatáshoz kapcsolódó ügyintézésekkel forduljon bizalommal illetékes Ügyfélszolgálati Irodánkhoz a számlák hátoldalán feltűntetett időpontokban.
Személyesen:  Ügyfélszolgálati Iroda, Miskolc, Szentpéteri kapu 80.
Levélben:  Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt., 3701 Kazincbarcika, Pf. 117.
Elektronikus úton:     Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Telefonon:  06/40 200-556, 06/46 502-396, 06/46 502-397
Faxon: 06/48 514-582

Hibabejelentését Diszpécserszolgálatunk fogadja a nap bármely szakában a 06/48/514-550, vagy 06/46/703-612 vagy 06/49/411-822 telefonszámon.

Szíves közreműködését előre is köszönjük! Bízunk abban, hogy szolgáltatásunkkal maradéktalanul elégedett lesz, és ezzel Társaságunk jó hírneve tovább erősödhet.

Ritter Géza s.k.
ÉRV ZRt. vezérigazgató
 
 
< Előző   Következő >


 

 

Ma 2019. január 24. csütörtök, Timót napja van.

2010. évi helyhatósági választások

valasztas1.jpg
 

webdesign.160x61.gif
Eger Zumba Forrás. Zumba Magyarországon, központunkban Egerben, Zumba fitness oktatók és események országosan.
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás egerapro.hu Gyongyosallas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu szazhalombattaallas.hu EsztergomAllas.hu Hírlevél küldés SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Pécs munka kupon akciók
Google PageRank
© 2019 www.igrici.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver