Tisztelt Igrici Lakosok!

4,3 millió Ft Belügyminisztériumi pályázati támogatást nyert Igrici Község Önkormányzata. Az elnyert összeget a település közüzemi díjainak kifizetésére, közvilágításra, víz és csatorna szolgáltatások kifizetésére használja fel Önkormányzatunk.
*
Szinte teljesen elkészült az Orvosi Rendelő és Csecsemőgondozó mögötti kerékpár út és sétáló járda. A terület építését augusztus hónapban kezdte el Önkormányzatunk, és a hosszú ősznek köszönhetően már csak néhány apróság elvégzése maradt a tavaszi hónapokra. A kerékpárút és sétáló járda felfestését márciusra, a padok és szeméttárolók kihelyezését április hónapra, a köztéri virágtartók kialakítását és a kerítés melletti területek virágosítását május hónapra tervezi Önkormányzatunk.
*
Közel 300 e Ft-ot fordítottunk az óvodások és iskolások szaloncukor ajándékainak vásárlására és a település főutcájának ünnepi díszkivilágítására.  A régi elhasználódott díszvilágítást felújítottuk, és december közepétől január 20-ig üzemeltetjük.

*
2015. január 5-től változás áll be az Igrici orvosi körzet feladatellátásában. Dr Balogh Zoltán Bercel háziorvos és Igrici Község Önkormányzata a háziorvosi teendők betegellátásának feladatában – közös megegyezés alapján – szerződést bont egymással.
Önkormányzatunk 2014. január 5-től Dr Iski Laura házorvost bízza meg a helyettesítéses háziorvosi ellátással.
Rendelési idő: Hétfő: 13. 00 – 16. 00;  Szerda: 8. 00 – 11. 00;  Péntek: 13. 00 – 16. 00.
Önkormányzatunk a Gyermek-gyógyász szakrendelés keddi napokon történő bevezetését is szorgalmazza. Ennek egyeztetése folyamatban van.